Sóstói Polgárőr Egyesület

Ahhoz, hogy mások segítségét elvárhassuk előbb nekünk kell segíteni másokon!




belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó








Az Egyesületről

Megalakulástól napjainkig


A Sóstói Polgárőr Egyesületet 2005. március 07-én alapította 10 fő .
Az elnökség néhány tagja a tagsággal és pár Sóstógyógyfürdő, Sóstóhegy közrendjéért, közbiztonságáért felelősséget érző új taggal tisztújító közgyűlést hívtak össze 2006. szeptember 15-én. Itt egyhangúlag megválasztották az új tisztségviselőket és meghatározták az elvégzendő feladatokat a jövőre vonatkozóan.2007.06.08.-án tisztújító közgyűlést hajtottunk végre, ahol Kósa Sándor személyében új elnököt választott az egyesület.
Egyesületünknek jelenleg az újonnan belépő tagokkal együtt 54 fős a tagsága. Az újonnan jelentkezők létszáma napról napra bővül, jelenleg is több polgárőrjelölt vár tagfelvételre.

Egyesületünk tagja az Országos Polgárőr Szövetségnek és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetségnek.

Együttmüködési megállapodással rendelkezünk a Nyíregyházi Rendőrkapitánysággal és a Polgármesteri Hivatallal a Szabó Lőrinc Tagiskolával, valamint a Magyar Postával.Terveink között szerepel a helyi társadalmi, gazdasági szervekkel, szervezetekkel történő további együttműködések megkötése, melyek hatékonyabbá tudják tenni tevékenységünket.

Egyesületünk célja, hogy működési területén-Sóstógyógyfürdő, Sóstóhegy- tevékenységével segítse elő a közrend, közbiztonság, közlekedésbiztonság védelmét.Célunk elérése érdekében járőr és figyelőszolgálatot látunk el, valamint aktívan részveszünk a helyi bűnüldöző szervek munkájában.

Folytatjuk a SZEM (Szomszédok Egymásért Mozgalom) folyamatos megismertetését és elterjesztését lakókörnyezetünkben.

Egyesületünk tagjai közül Bálint András, Kósa Gábor és Kósa Sándor vett részt a lakókörnyezetünk határvonalán megtalálható Polgárőrség működésére utaló táblák kihelyezésében.(lásd a fenti képen)



Még nincs szöveg...



"Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tudjuk tájékoztatni legfrissebb információinkról. Kérjük adja meg nevét és e-mail címét:"

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


"Írja meg nekünk kérdéseit, véleményét a honlappal kapcsolatban, ha megadja e-mail címét is akkor válaszolunk kérdésére:"

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot



Honlapkészítés